Friday, 30 March 2012

BESTIES kesayangan ku xD

HELLO-HELLO blogger(s) or reader(s) sekalian . today mau intro-intro dulu pasal BESTIES kesayangan ku . aku mau kasih tau dorang punya kerekter :) semua dorang comel and cantik baa . tidak macam saya yang hanya gadis sedehana . tidak secomel or secantik dorang :') saya sangat sayang sama durang semuaa .besties aqu ada tiga orang . nama diorang eyzah , eyda and reydh . baca la intre aqu di bawah ni ;)


EYZAH nama dia . full name Dg Izzah Syafiqah Bt Ag Aisa . salah seorang besties yang paling aqu sayang . character ? hoho . sometimes , dia boleh baik , sometimes dia boleh jadi EVILL ! tapi , tetap terbaikk ! haha .. dia cute kan ? macam cina ni .. ahha ! dia kacukan kadazan dusun sama brunei ba actually .. hoho ! dia ni , funny , okeii .. ramai orang cakap yang kalau dia serius bikin '' takut '' percaya laa .. muka kancang ba . hahha ! em , baik of course la , suka tolong orang juga ni .. ramai PEMINAT juga baa ;) okei , off ! sayang kawan aqu yang ini sangat-sangat .

 


EYDA nama diaa :D full name Nooraida Azila Bt Abas . ini pun sama , si comel juga . salah seorang kawan yang paling saya sayang .. character dia ? hohoh ! ini lain sikit . dia ni pemarah , suka buat kesimpulan sendiri . salah satu menarik pasal dia , firasat dia selalu betul . haha ! AMAZING kan ? macam ada six sense .. xD siapa tau kan ? ahha ! dia , baik . da'BESTT jugaa .. saya sayang sangat-sangat sama ni orang . dia , sometimes JAHAT juga . boleh jadi EVILL ! ahha . ramai peminat of course ;) jarang-jarang dia baik hati . ahah ! tidak laaa , baik ba dia ni ( kali ) ahha ! okeii off untuk yang ini . sayang sangat-sangat juga sama dia :D


REYDH nama dia . full name Dk Nur Ridhwannah Bt Ag .Sulaiman . cantikkan ? hohoh ! biasa laa tu . dia paling \m/ rockk ! haha .. dia pun salah seorang besties yang paling aqu sayang . ee , macam modal ? haha ! yup ! cantik biasa la tuu .. dia paling tinggi dari kami tiga orang . character ? hoho .. funny utama . pandai , pro dalam math , add math , english and so on .. dia pun da'BESTT ! satu kepala juga . sometimes , dia kuat memanas . haha ! orang pun boleh takut kalau dia marah .. dia pun , ramai perminat ;)) sayang sama besties aqu yang ini juga . okeii , off . sayang sama ini orang :D

naaahh , ini pula aku . tidak secantik and secomel diorang :D nama aqu PYKA . full name , Dg Nur Syafiqah Bt Ag Momin . kerekter aqu ? aqu pun tidak tau oo .. haha ! yang aqu tau sangat pasal diri aqu , aqu ni suka and senang untuk senyum . suka berkawan of course . pemalu ;) yang penting saya tidak suka orang yang berpura-pura di depan aqu . tapi di belakang macam itu saitan . ahha ! okeii . that's all about me :) okeii off . aqu sayang diri aqu sendiri . haha !

*pyka_chan

6 comments:

  1. salam..
    singgah follow sini :)
    jom follow cik iena jugak(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  2. comey2 semua..do follow me..=) http://prettyfairy-blogspot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. zoophobia : hoho . thanx .
    iena :done follow u ;)
    norzatul : hoho , thanxx :) okeii . done follow u.

    ReplyDelete
  4. visit and follow..
    Your face really look like chinese.. cute..

    ReplyDelete
  5. chinese ? no laa .. haha btw , thankss :)

    ReplyDelete